2012 Yılı Üniversitemiz Harcama Yetkilisi ve Gerçekleştirme Görevlisi Listesi

2012 Yılı Üniversitemiz Harcama Yetkilisi ve Gerçekleştirme Görevlisi Listesi için TIKLAYINIZ

2012 Yılı harcama yetkilisi ve gerçekleştirme görevlisi listesi, 2011 yılı sonunda birimlerimizden gelen yazılar ve onaylar doğrultusunda oluşturulmuştur. Geçici görev, yıllık izin, rapor vs. gibi nedenlerle görevinden ayrılan kişiler için harcama yetkililiği ve gerçekleştirme görevliliği, yetki verilen kişilerde olacaktır. Yetki devri için Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımız web sayfasındaki "Yetki Devri Formu" kullanılacaktır. Değişiklikler olursa mutlaka Başkanlığımızın bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024