Banka promosyon ihalesi sonuçlanmıştır

Üniversitemizce Kamu Haznedarlığı Tebliği ve Başbakanlık Genelgeleri doğrultusunda 04.09.2012 tarihinde yapılan Banka Promosyon ihalesi sonuçlanmıştır. "Kapalı Zarf Teklif ve Açık Artırma" yöntemiyle yapılan ihalede komisyonca yapılan değerlendirmeler sonucunda Üniversitemizle Halk Bankası arasında 3 yıl süreli protokol imzalanmıştır.

İlgili protokol uyarınca mevcut akademik ve idari tüm personele peşin olarak 1.200,00'er TL promosyon ödemesi yapılması öngörülmüştür. Protokolde kıstel yevm usulü ugulanacak olup bu usule göre sonradan atanan personel, atandığı tarihten sonraki aylara göre kıstel olarak hesaplanacak promosyon ödemesi alabilecektir. 3 yıllık süre içerisinde herhangi bir tarihte üniversitemizden ayrılan personel için ise ayrıldığı tarihten önceki aylara isabet eden promosyon tutarı kendisinde kalacak, ayrıldığı tarihten sonraki aylara isabet eden tutar bankaca kendisinden tahsil edilecektir.

İhaleye ilişkin "Teklif Tutanağı" ,  "Açık Artırma Tutanağı""Ek1" ve "Ek2" belgelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024